RÚZSA MAGDI & VIDA JÓZSEF: ZÜMMÖGÉS A KONYHÁBAN
Évezredek
óta a méhek csodálatos ajándéka a méz.
Sokan
önmagában vagy teát ízesítve fogyasztják, ám csak kevesen tudják, hogy a
folyékony arany főszereplője lehet a főzésnek-sütésnek is, hiszen például
remekül karamellizálódik, sűríti, selymessé varázsolja a mártásokat. Összetett
ízvilága miatt a salátáknak, előételeknek alappillére de még nagyon sok ételnek
ad egyedi, sajátos karaktert, textúrát.
Boros-mézes
sütőtökkrémleves; káposztasalátával kínált és roppanós bundában sült
mézes-ragacsos csirkefalatok; cappuccinohabbal tálalt diós-mézes rétestorta ─ ízelítőül
néhány, a könyvben szereplő 49 recept közül, amellyel a mézért és a
konyhaművészetért egyaránt rajongó Rúzsa Magdi énekesnő, valamint Vida József
bankár bebizonyítja, hogy izgalmas mézes menüsor állítható össze rövid idő
alatt.
Ez
a könyv azonban nem csak a konyhaművészetre koncentrál. Bemutatja azt is,
milyen út vezet a virágszirmokon gyűjtögető méhtől a folyékony arany
elkészültéig és megtudhatjuk belőle, mit is jelent az, amikor egy méhész azt
mondja: elkezdeni lehet, de abbahagyni nem.
Édesítse
meg Ön is a mindennapjait és ne csak a teáját ízesítse mézzel, hanem az ételeit
is!
Megjelent: 2020. november 30.
Ár: 5990 5390 Ft
Terjedelem:
208 oldal
Kötészet: keménytábla, cérnafűzött
ISBN
978-615-5417-67-2
Évezredek
óta a méhek csodálatos ajándéka a méz.
Sokan
önmagában vagy teát ízesítve fogyasztják, ám csak kevesen tudják, hogy a
folyékony arany főszereplője lehet a főzésnek-sütésnek is, hiszen például
remekül karamellizálódik, sűríti, selymessé varázsolja a mártásokat. Összetett
ízvilága miatt a salátáknak, előételeknek alappillére de még nagyon sok ételnek
ad egyedi, sajátos karaktert, textúrát.
Boros-mézes
sütőtökkrémleves; káposztasalátával kínált és roppanós bundában sült
mézes-ragacsos csirkefalatok; cappuccinohabbal tálalt diós-mézes rétestorta ─ ízelítőül
néhány, a könyvben szereplő 49 recept közül, amellyel a mézért és a
konyhaművészetért egyaránt rajongó Rúzsa Magdi énekesnő, valamint Vida József
bankár bebizonyítja, hogy izgalmas mézes menüsor állítható össze rövid idő
alatt.
Ez
a könyv azonban nem csak a konyhaművészetre koncentrál. Bemutatja azt is,
milyen út vezet a virágszirmokon gyűjtögető méhtől a folyékony arany
elkészültéig és megtudhatjuk belőle, mit is jelent az, amikor egy méhész azt
mondja: elkezdeni lehet, de abbahagyni nem.
Édesítse
meg Ön is a mindennapjait és ne csak a teáját ízesítse mézzel, hanem az ételeit
is!
Megjelent: 2020. november 30.
Ár: 5990 5390 Ft
Terjedelem:
208 oldal
Kötészet: keménytábla, cérnafűzött
ISBN
978-615-5417-67-2