Andrejszky Zoltán – Halimádók konyhája 2
5 990 Ft
A halgasztronómia szinte minden szegmensét jegyzi Andrejszky Zoltán legújabb, Halimádók konyhája 2 címmel megjelent könyve. 160 oldalon, a krémsajtos amurfalatoktól a pezsgős süllőn át a kukoricadarában sült pisztrángig és az elcsent receptek alapján készített angolnapörköltig sáfárkodhatunk a tematikusan elrendezett receptekkel. A szerző több mint negyven atipikus halas recept segítségével mutatja be a hazai és határon túli vizeinkben fogható halakból készíthető illusztris ételek sokrétűségét, fenntartva a szerző tézisét, miszerint a halfogás, horgászat, halászat az egyik legősibb mesterségünk, ha azt kombináljuk a főzéssel, már csak a rajtunk múlik mit hozunk ki belőle, egy biztos, lehetőségünk számtalan.
Megjelent: 2022. október 05.
Terjedelem: 160 oldal
ISBN: 978-615-6488-00-8
Szállítás: 4-5 munkanap